Hirdetés

4 hozzávalós házi jégkrém

Hirdetés

4 hozzávalós házi jégkrém

Hirdetés

Az otthoni, házi készítésű jégkrémnél kevesebb jó dolog van a világon. Azt rak bele az ember, amit szeretne, olyan formába teszi, ami neki tetszik, egyszóval a kreativitásunkra van bízva. Ebben a receptben most avokádó, banán és spenót került egy kis csoki mázzal megspékelve.

Hozzávalók (8 db 3×6,5 cm-es formához)

  • 1 avokádó
  • 2 banán
  • 1 marék bébi spenót
  • 10 szál friss petrezselyem

Az összes hozzávalót (az avokádót és banánt pucolva, darabolva) 4 órával az elkészítés előtt mélyhűtőbe tesszük. Kézi turmixgéppel összepürésítjük a fagyott avokádót és a banánt, majd hozzáadjuk a spenótot és az apróra vágott petrezselymet, jól összedolgozzuk. Szilikonos vagy műanyag jégkrémformába adagoljuk, belenyomjuk a pálcikát és 2-3 órára fagyasztóba tesszük.  

Tipp:
Ha nincsen szilikonos formánk, akkor kis papírpoharakba is tölthetjük, ugyanígy kifagyaszthatjuk, majd amikor meg szeretnénk enni, akkor hajszárítóval kicsit körbemelegítjük és simán kikapjuk a formából

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások