Hirdetés

Cékla carpaccio

A legjobb dolog, ami egy sült céklával történhet!
Hirdetés

Cherry Bubbles, avagy a meggyes-málnás prosecco koktél

Hirdetés

A jó kis nyári főzőcskézések mellett még arra is jut időnk, hogy koktélrecepteken törjük a fejünket: ma Koroknai Klári prosecco alapú itala következik, ami a meggylétől, a friss málnától és persze a sok-sok jégtől válik egy igazán ütős és frissítő cuccá.

Hozzávalók (1 személyre)

  • 1 dl prosecco
  • 0,5 dl meggylé
  • 6-8 szem málna
  • 1 cl lime

Egy nagyobb pohárba szórjuk a friss málnaszemeket, adunk hozzá egy kevés friss lime levet és felöntjük a prosecco felével. Kicsit összetörjük és megpakoljuk jéggel, keverünk rajta egyet, mehet bele a meggylé, rátöltjük a presecco másik felét is és friss málnával kínáljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások