Hirdetés

Hozzávalók

 1 fej brokkoli
 3 db nagy burgonya
50 g vaj
1 ek mustár
1 tk cayenne bors
1 mk kurkuma
1 kis csokor snidling
grill camembert
olaj
Hirdetés

Ez a tökéletes töltött burgonya

A burgonya és a brokkoli nagyon jóban vannak, amit most ti is megtapasztalhattok. Hiszen készítettünk egy fűszeres brokkolis tört burgonyát, amit visszatöltöttünk a elősütött krumplihéjakba, majd az egészet összesütöttük és egy istenien finom grillezett camambert körete lett. Hús nélküli konyhai grillkaja!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

 1 fej brokkoli
 3 db nagy burgonya
50 g vaj
1 ek mustár
1 tk cayenne bors
1 mk kurkuma
1 kis csokor snidling
grill camembert
olaj

A brokkolit rózsáira szedjük és lobogó, sós vízben 2 percig főzzük őket és végül hideg víz alatt leöblítjük.
A félkeményre főt burgonyákat félbevágjuk, kikapargatjuk a közepüket. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, borsozzuk és 10 perc alatt 230 fokos sütőben elősütjük őket.

Fotó: Szilágyi Nóra

A kikapargatott burgonyához adunk egy kevés vajat, sót, mustárt, cayenne borsot, snidlinget és kurkumát és a rózsáira szedett brokkolik egy részét, kavarunk rajta egyet és a sült burgonya hajócskákba kanalazzuk, megtűzdeljük a maradék brokkolidarabokkal és visszatoljuk még a sütőbe 5 percre.A grill camembert  mindkét oldalát kicsit bepácoljuk egy fűszeres olajjal. És egy felhevített serpenyőben pirítunk rajtuk egy nagyot és tálaljuk is a brokkolival töltött krumplihajócskák mellé.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások