Hirdetés
Hirdetés

Zé konyhai tippjei - Fokhagymakrém kétféleképpen

Hirdetés

A fokhagymakrém sok mindenre lehet jó, kenhetitek pirítósra, rakhatjátok paradicsomszószba, de egy frankó sült húshoz is nagyon passzol!

A nyers fokhagymakrémhez pucoljatok meg pár gerezd fokhagymát, szeleteljétek fel őket, szórjátok meg durva szemű sóval, majd egy nagyobb kés hegyét lapjával erősen rányomva, zúzzátok péppé az egészet!

A sült fokhagymakrémhez tegyetek alufóliába  egy egész fej fokhagymát, locsoljátok meg olívaolajjal, csomagoljátok be, majd tegyétek 25 percre forró sütőbe! Bontsátok ki a csomagokat, hagyjátok kicsit kihűlni és varázsoljátok ki a már kész fokhagymakrémet a kis gerezdek héjából!

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások